PROTIVNETNO, ANTI-AGING, BREZ GLUTENA

Čas priprave: 30-40 min

SESTAVINE (za 1 osebo)

Sardine (količina po želji), 2-3 šparglji, ½ zelene paprike, ½ rdeče paprike, 1/2dl suhe zelene leče, 3 žlice ajdove kaše, mandlji, oljčno olje, morska sol, svež peteršilj, ½ žličke mletega koriandra. Solata (listi mlade špinače, motovilec, češnjev paradižnik).

PRIPRAVA

Sardine posolimo, pokapljamo z oljčnim oljem in spečemo. Ločeno v osoljeni vodi skuhamo zeleno lečo in ajdovo kašo. Ko je kuhano, v ponvi z malo oljčnega olja popražimo na kose narezane špaglje, zeleno in rdečo papriko ter dodamo lečo in ajdovo kašo. Premešamo in dodamo ½ žličke mletega koriandra. Jed potresemo s svežimi listi peteršilja in madlji. Postrežemo s solato iz mladih listov špinače, motovilca in polovičk češnjevega paradižnika.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*