Tadej Polajžer

Licencirani osebni trener, masažni terapevt, prehranski svetovalec

Tadej Polajžer je licencirani osebni trener. Po zaključenem gimnazijskem programu je študij nadaljeval na Ljubljanski fakulteti za upravo in administrativnost. Kmalu se je izkazalo da študij ni bila prava izbira, zato je študij opustil in se osredotočil na področje fitnesa. Začel je delo v fitnes centrih  BODIFIT, kjer še vedno aktivno pušča svoj pečat. Izobraževanje je nadaljeval s pridobitvijo  BODIFIT licence za osebnega trenerja, pri HIGEJI  pridobil certifikat za področje športe in terapevtske masaže ter dodal licenco za Back Pain Manegement by Gabor Fuzy. Nedavno je uspešno zaključil tudi certifikacijo AFP (Association of Fitness Professionals).

Izobraževanje o prehrani trenutno nadaljuje preko spleta in sicer je vključen v enoletni študij Precision Nutrition. V fitnes centrih BODIFIT deluje kot osebni trener, maser in vaditelj vodenih vadb . Uspešno širi svoje znanje in bogate izkušnje in aktivno sodeluje s strokovnjaki iz drugih fitnes področij.

Njegov cilj je pomagati vsem, ki si želijo spremembe in napredka. Zaveda se pomembnosti gibanja, zato se poslužuje bogatega nabora tehnik treniranja, prehrane, masaže in drugih področij fitnesa, da so treningi čim bolj prilagojeni posameznikovim potrebam. Poudarek je na izboljšanju počutja, gibanju, ter lepemu telesu.

 

PODROČJA DELA/SPECIALIZACIJA

  • Preoblikovanje telesa
  • Pridobivanje mišične mase
  • Odpravljanje bolečin v hrbtenici
  • Prehransko svetovanje
  • Izboljšanje drže telesa

ZNANJA

Osebno Svetovanje/Trenerstvo
Preoblikovanje telesa
Prehransko svetovanje
Odpravljanje bolečin v hrbtenici

IZKUŠNJE

4 do 12

tedenski program preoblikovanja

150 +

vodenih vadb

500 +

ur osebnega trenerstva